loodgieters.nl

Een ervaren loodgieter in Utrecht

CV ketel onderhoud

loodgieter in Utrecht loodgieters voor servicewagenEen loodgieter die ook voor u klaar staat in spoedgevallen

Een loodgieter in Utrecht komt vaak van pas bij problemen die zo snel mogelijk verholpen moeten worden. Denkt u bijvoorbeeld maar aan een lekkage waardoor het water bij u in huis stroomt. Als loodgieters.nl staan wij ook in noodgevallen voor u klaar. Wij zijn namelijk altijd te bereiken. Zodra u ons gratis servicenummer belt hoeft u alleen maar uw postcode in te voeren, hierna krijgt u een loodgieter aan de lijn die in uw omgeving werkt. Binnen 30 minuten staat de loodgieter bij u aan de deur en een uurtje later kan u al verlost zijn van uw problemen. Dit is hoe wij bij loodgieters.nl te werk gaan. Wij zijn erg trots op de goede 24 uur loodgieter service waar wij om bekend staan. Natuurlijk kan u ook bij ons terecht als u geen spoedklus heeft.

Problemen waarbij wij voor u klaarstaan

Onze loodgieters zijn in te schakelen bij diverse problemen. Heeft u een lekkage? Dan kan u bij ons terecht. Zo kunnen wij lekkages in uw dak repareren, maar ook lekkages in uw leidingen. Lekkages of verstoppingen in uw leidingen zijn vaak de oorzaak van stankoverlast. Ook voor verstoppingen kunt u bij ons terecht. Voor verstoppingen in het toilet of een van uw andere afvoeren bent u bij ons aan het juiste adres. Ook bij cv-problemen komt een vakman van pas.

Heeft u een spoedgeval of niet?

Misschien twijfelt u of u nou een spoedgeval heeft of niet. Bij een verstopping in het toilet is het vrij duidelijk dat u dit zo snel mogelijk opgelost wil hebben. U kan namelijk moeilijk een aantal dagen zonder toilet. Bij andere problemen is het soms echter minder duidelijk of dit een spoedgeval is of niet. Als u veel last heeft van stankoverlast kan u dit bijvoorbeeld het beste snel laten behandelen. Niet alleen is de stank storend, maar ook is dit niet goed voor uw gezondheid. In de winter kan een radiator of douche die niet warm wordt ook ontzettend vervelend zijn.

Een probleem waarbij wij u meestal kunnen aanraden om dit zo spoedig mogelijk te laten behandelen is een daklekkage. De schade kan namelijk enorm oplopen als het water blijft lekken. Water kan schade veroorzaken aan de muren, het plafond, meubilair en elektrische apparaten. Om te voorkomen dat u schimmel in huis krijgt of dat uw spullen beschadigen kan u een lekkage het beste spoedig laten repareren. Bij de meeste problemen is de vraag vooral hoe lang u met dit probleem wilt blijven zitten.

loodgieter in Utrecht loodgieter bij ketel cv-monteurProblemen voorkomen

Veel problemen kunt u ook voorkomen. Probeer bijvoorbeeld geen frituurvet of grote etensresten weg te spoelen door uw afvoeren. De afvoer van de douche kan verstopt raken door een opeenstapeling van haar en zeepresten. Dit kan u voorkomen door een filter te plaatsen boven het afvoerputje. Ook voor de gootsteen zijn er filters te verkrijgen. Door uw cv-ketel ongeveer eenmaal per jaar te laten controleren en onderhouden kunnen problemen voorkomen worden. Controleer ook af en toe de druk in de ketel. Daalt de druk onder de 1 bar? Dan kan u het waterniveau bijvullen. Natuurlijk zijn niet alle problemen te voorkomen. Ontstaat er toch een probleem waarbij u een van onze vakmensen nodig heeft? Dan zullen wij bij loodgieters.nl voor u klaar staan.