loodgieters.nl

de Bilt

Loodgieter de Bilt: Er is niets zo vervelend als problemen met de ketel tijdens de koude winterdagen of een lekkage waarbij u de oorzaak niet kunt achterhalen. U bent in zulke gevallen op zoek naar een goede loodgieter die u meteen kunt helpen. Vaak dient u dagenlang te wachten tot het probleem wordt opgelost. Bij onze loodgietersservice de Bilt is dit echter niet het geval. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen. Binnen 30 minuten staan er experts bij u op bezoek die de problemen meteen opsporen en verhelpen. Bel 030-2082047 en kom in contact met een loodgieter uit de buurt van de Bilt.

Onze 24-uur loodgietersservice is bereikbaar voor onder andere de volgende noodgevallen:

Uw problemen zijn gegarandeerd in goede handen bij onze loodgieters uit de Bilt. Onze loodgieters zijn echte vakmensen met een erkend diploma op zak. U mag er dus 100% op vertrouwen dat de werkzaamheden vakkundig en professioneel worden uitgevoerd. Onze loodgieters komen daarnaast altijd in een goed gevulde servicewagen naar klanten toe. Hierin zitten alle loodgieterswerkzaamheden en nieuwe onderdelen die nodig zijn voor de klus. Hierdoor zijn meerdere afspraken niet nodig en scheelt het u dus kosten. Neem contact met ons op via 030-208 20 47 en maak meteen een afspraak!

Loodgieter de BiltDiverse werkzaamheden

Het loodgietersvak is erg divers en wij kunnen u dan ook met uiteenlopende klussen helpen. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar via 030-208 20 47. Geen spoed? Ook dan helpen wij u! Wij werken samen met veel partners in de Bilt, waardoor u voor elke klus contact met ons kunt opnemen. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met het renoveren van uw badkamer of het installeren en monteren van een nieuwe cv-ketel. Ook voor kleinere opdrachten kunt u bij onze loodgieters terecht zoals de installatie van een nieuwe vaatwasser.

Vul geheel vrijblijvend ons offerteformulier in en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op om uw wensen te bespreken. Wacht niet te lang en neem contact met ons op!